Emberi kísérlet

Megkísérlem megváltoztatni az életem. Nagyon. A célom, hogy kezembe vegyem a sorsom, és alkalmazottból szabad emberré válhassak. Ráadásul mindezt úgy szeretném, hogy közben még élvezem is, állítólag lehetséges. Itt figyelemmel kísérheted, hogy sikerrel járok, vagy elbukom-e. Én tudom a választ, Te mit jósolsz?

Reklámok

4 thoughts on “Emberi kísérlet

 1. Most találtam a blogodat, a Sárga ruhás lány révén… A leírásod a kísérletről… mintha csak magamat hallanám. Annyi különbséggel, hogy én még nem indultam el. Lélekben, így ismeretlenül mégis egy úton járunk. Te talán (kicsit) előrébb. De jó tudni, hogy vannak még rajtam kívül, akik szabadok szeretnének lenni és hogy megvalósítható, “alkotó típusú emberként is”. Szerinted van olyan, hogy alkotó típusú ember? A filmezésre gondolok. Vagy valaminek a létrehozására, ennek az igényére. Kicsit nehéznek érzem. Hogyan tudok alkotóként szabadon élni? Hogyan tudok szabadon utazni? Mit fogok enni, hol fogok aludni? Bután hangzó kérdések talán, de fel kell tennem. Addig is, megnézem a videóidat. 🙂 Szép napot! Enikő

  Kedvelés

  • Szia Enikő!

   Először is, tudom, sablonosan hangzik, de MINDEN LEHETSÉGES! Manapság már biztosan tudom, igen, van olyan, hogy alkotó típusú ember. Van olyan barátom, akivel elfilozofálgattunk erről, s aki nem az, ő is megismerte már önmagát, tudja, neki az kell, hogy megmondják mit csináljon, azt megteszi és pont. Az alkotóknak a legnagyobb kihívás, hogy megtalálják saját közönségüket, ez viszont az internet világában egyáltalán nem lehetetlen! Az pedig, hogy nehéznek érzed, teljesen normális, de az igazán jó dolgokért bizony, keményen meg is kell dolgozni! Az első próba éppen az: elég kitartó vagy, hogy a nehézségeken is átverekedd magad? A szabadon élés pedig? Kinek, mi a szabadon élés? Én, bizonyos szempontból még mindig nem tartok ott, jelenleg “megrendelésre” dolgozom, a szabadon utazás majd az lesz, mikor már én döntöm el, hova utazom és abból élek meg! Mindazonáltal 4 hónap alatt 10 utam van, az már elég nagy szabadság, úgy érzem és már azt is látom, nincs messze, mikor tényleg én döntök. Mivel nem tudom, pontosan mivel foglalkozol, mik a céljaid, vágyaid, nem tudom megmondani, hol fogsz aludni, mit fogsz enni, de szívesen adok pár tippet, hogy juthatsz közelebb a vágyaidhoz. Nyugodtan írj nekem, akár itt, akár levélben, és bővebben is kitárgyalhatjuk a témát!
   A legfontosabb, hogy soha ne add fel az álmaid, és ne hagyd, hogy bárki eltántorítson attól, ami neked jó!

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s