BEMUTATKOZÁS – CÉLOK

Egy valódi emberi kísérletbe kezdek, természetesen magamon. Egész pontosan az életemet próbálom megreformálni olyan elvek alapján, melyekről szeretném kideríteni/bebizonyítani, mennyire működőképesek, megvalósíthatóak. Én hiszek ezekben az elvekben, tapasztaltam már őket kis dózisokban, de hosszútávra még nem tudtam kiterjeszteni ezeket a sikereket, a saját hibámból. Ezen keseregni azonban további időpazarlás volna, eddig is túl sokáig hitegettem magam, hogy eleget teszek.

Ezen a blogon igyekszem dokumentálni a történéseket, sikereket, pofonokat, hogy reményeim szerint a végére egy kerek egésszé duzzadjon, mely inspirációt jelenthet nektek, valamint receptként alkalmazhatjátok, hogy sikeresebbé és boldogabbá váljatok. Igyekszem minél több szóbeli hivatkozásomat webes hivatkozással alátámasztani, ez nem egy kitalált történet lesz, ez az én életem, s egy emberi kísérlet.

Ezek az elvek egyébként mindenki számára elérhetők, rengeteg könyv folgalkozik azzal, miként lehetünk anyagilag sikeresek, függetlenek és boldogok. Jómagam több ilyen könyvet olvastam, de mindegyiket túlságosan általánosnak éreztem, nem volt benne elég konkrétum. Persze tudom miért, nyilván nem mindenkinek az életére ugyanaz a konkrét recept érvényes, nem mindenki ugyanabban a cipőben jár, és nem is ugyanaz az álma. Ettől függetlenül szerintem (vagy legalábbis számomra) sokkal több inspirációt jelentenek a konkrét példák. Elsősorban ebből az indíttatásból kezdek ebbe az írott reality showba, másrészt némi plusz motívációt is remélek a saját magam által szabott határidők betartása végett. Próbálok tehát hetente legalább egy bejegyzéssel jelentkezni, ha csúsznék, basztassatok nyugodtan! 🙂

10 hónapja dolgozom már ezen, így az elején nem lesz teljsen élő a közvetítés, de fogom jelezni, mikor utolértem magam, és eljutottunk az aktuális hétköznapjaimhoz.

 

Nem utolsó sorban pedig illene meghatároznom, mi az a cél amit ezen elvek és mechanizmusok segítségével szeretnék elérni:

Rövid távon szeretnék bevételt termelni szenvedélyeimmel: a fotózással, videózással, lehetőleg sportoláshoz, utazáshoz kapcsolódóan.

Középtávon szeretném akkorára növelni ezen bevételeimet, hogy főállásban az előbb említett dolgokkal foglalkozhassak.

Hosszú távon szeretnék ezekből annyi passzív jövedelmet elérni, hogy a hétköznapi megélhetésemet biztosítsák.

5 thoughts on “BEMUTATKOZÁS – CÉLOK

 1. Nagyon örülök, hogy az induláskor rátaláltam a blogodra. Égi jelnek tekintem, hogy megláttam fb-on egy ismerősöm megosztásának köszönhetően, mert mostanában engem is hasonló gondolatok foglalkoztatnak. Néhány napja kezdtem el újraolvasni a Belső feng shui című könyvet, ami nagyon jó irányba tereli a gondolataimat, de a mókuskerékben könnyű megfeledkezni arról, ami igazán lényeges. Rendszeresen fogom olvasni az írásaidat, szerintem ez egy plusz motiváció lesz számomra. Ráadásul olyan helyzetben vagyok, hogy a gondolkodáson túl már tettekre van szükség, hogy a céljaimat elérjem. Nagyon sok sikert kívánok Neked a blogodhoz, a rövid- és hosszútávú céljaid eléréséhez!

  Kedvelik 1 személy

  • Nagyon köszönöm a visszajelzésedet, nekem ez ad még több erőt, hogy folytassam a projektem, és a közvetítését. Hihetetlen, hogy már az első bejegyzésemmel elértem valamit, ha csak neked segítettem, már megérte belekezdeni!
   Valóban a tettek a legfontosabbak, és hogy célirányosan cselekedj! A napokban beszélgettem egy ismerősömmel a célok fontosságáról, mert ha nincsenek, nincs mifelé menni. Abban is megegyeztünk, hogy bátran ki kell tűzni nagy célokat magunknak, és mielőtt megijednénk, milyen nehéz elérni, fel kell osztani kisebb rész-célokra. Azok már elérhetőek, és mind hozzájárulnak a nagy álom eléréséhez! Ha teszel érte, és hiszel magadban, mindent elérhetsz, csak és kizárólag idő kérdése!
   Sok sikert kívánok neked ehhez, és várom Te fejleményeidet is! 🙂

   Kedvelés

 2. Visszajelzés: Wanderlust.hu | Feladtam a szakmámat és elkezdtem élni – Interjú a pultosból lett utazó filmessel

 3. Visszajelzés: Ha imádsz valamit, azt jól fogod csinálni. Ha valaminek mestere vagy, azt megfizetik. Vastagon. - Wanderlust.hu

 4. Visszajelzés: Bárpultosból utazó filmes – Interjú Baráth “Mixtreme” Leventével – Wanderlust.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s